Vakuumløftere med kraftigt vakuumsug og forskellig løfteevne. Kontakt JLM Teknik og hør nærmere

Vakuumløfter med vakuumsug løfter op til 200 Kg.

Vakuumløfter med vakuumsug fra JLM Teknik

JLM Teknik kan med stolthed præsentere et meget bredt sortiment af vakuumløftere med varierende vakuumsug.

Med det kraftigste sug løfter vores vakuumløfter model VL op til 200 kg i et løft, også når løfteemnet skal hentes eller placeres i højden.

Vi byder også på mange andre modeller med mindre vakuumsug, eksempelvis vores model TP, der hurtigt og præcist løfter 50 kg, og som leveres med indbygget afstiller, 360˚ rotation og vip.

Har I brug for at kunne laste og losse for eksempel containere og trailere, så er vores containertømmer ParcelLift med vakuumsug den helt rigtige løsning. Løfter op til 40 kg og kan justeres til at passe i alle trailere og containere.

Et stort udvalg gør det naturligvis vanskeligt at vælge løsning, derfor er I altid velkomne til at kontakte os. Vi er altid klar med gode råd og vejledning – og vi besidder både ekspertise og årelang erfaring.

Giv jeres virksomhed et løft og anskaf vakuumløftere fra JLM Teknik i Hobro.

Anvend løftere med vakuumsug til at løfte jeres tunge emner

Tag en rundtur her på vores hjemmeside og se blandt andet det store og brede udvalg af vakuumløftere med sug, der klarer at løfte op til 200 kg uden at tabe pusten.

Vi har det store kvalitetssikre udvalg inden for løftegrej af enhver art – vi har erfaring og ekspertise, som vi gerne deler ud af til gavn for såvel nye som eksisterende kunder. Ring til os og lad os få en konstruktiv snak om vakuumsug og andet løftegrej.

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her