Se vores alsidige og brede sortiment af vakuumløftere i topkvalitet og til alle formål

JLM Teknik kan byde på et af Danmarks største udvalg i vakuumløftere.

Se vores TP serie som løfter hurtigt og præcist op til 50 kg, og som har indbygget afstiller, 360 grader rotation og vip, eller hvorfor ikke vores bomstærke VL serie, som løfter 200 kg, også emner der skal hentes og leveres i højden.

For de mindre opgaver kan vi tilbyde vores lille handy model ML, der løfter op til 55 kg, og som kan betjenes men en hånd. Derudover kan vi eksempelvis også tilbyde vakuumløftere til hurtig lastning og losning af containere, trailers m.m., samt specielle TS vakuumløftere til stabling af elementer i varierende højder og som løfter 65 kg.

Læs gerne mere her på vores hjemmeside, hvor I kan finde fotografier og beskrivelser af samtlige vores vakuumløftere. Det kan være vanskeligt at vælge på dette grundlag, derfor er I til enhver tid også velkomne til at kontakte os for yderligere information og vejledning, vi er altid klar til at hjælpe – og så er vi aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Vakuumløftere til ethvert formål. JLM Teknik byder på et meget bredt sortiment.

Se de mange højkvalitative vakuumløftere online her på vores hjemmeside. Vi har vakuumløftere, der klarer stort set alle løfteopgaver af emner op til 200 kg.

Kontakt os også hellere end gerne så vi i fællesskab kan finde frem til den eller de vakuumløftere, der imødekommer jeres krav og ønsker. For os er ingen opgave for stor og ingen for lille.

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her