Gør hverdagen nemmere og mere produktiv med en vakuumløfter fra JLM Teknik

En vakuumløfter gør hverdagen nemmere

Vakuumløfter til ethvert formål

JLM Teknik i Hobro har fornøjelsen at kunne tilbyde en vakuumløfter i absolut topkvalitet, som med garanti lever op til jeres forventninger og som imødekommer jeres ønsker og krav til vakuumløftere.

Vi kan tilbyde 5 principielt forskellige modeller:

Vores model TP som løfter op til 65 kg, og som er specielt designet til hurtige og præcise løft uden slinger i valsen. Denne model har indbygget afstiller og 360 grader rotation og vip.

Vores model ML er en lille, handy model, meget nem at bruge, fordi den kan betjenes med én hånd. Løfter fra 5 til 55 kg.

Se også vores model VL, der specielt egner sig til store og tunge løft fra 30 til 200 kg samt til håndtering af løfteemner, der skal hentes og leveres i højden.

Læs mere om vores vakuumløftere og øvrige udvalg her på hjemmesiden. Vi har en vakuumløfter til ethvert formål. Ring og få en snak og lad os finde frem til den model, som opfylder jeres krav.

Giv jeres virksomhed et løft med vakuumløftere fra JLM Teknik

Vakuumløftere er solidt og nyttigt løftegrej

Vakuumløftere der opfylder jeres krav og ønsker

Når man anskaffer en vakuumløfter fra JLM Teknik, er man sikret et driftsmiddel, der bare holder og holder.

Kontakt os meget gerne og lad os berette mere om vores enestående løfteudstyr af forskellig art. Vi satser på kvalitet, sikkerhed og innovative løsninger.

Læs også gerne mere her på hjemmesiden og find den vakuumløfter, der opfylder jeres krav og ønsker.

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her