Letløbende traverskran i aluminium og stål. Topkvalitet og kundetilpassede løsninger fra JLM Teknik

Se den letløbende traverskran i aluminium fra JLM Teknik, en traverskran i topkvalitet som nemt kan monteres og demonteres samt udvides uden brug af svejseudstyr og specialværktøj samtidig med, at den i realiteten er så godt som vedligeholdelsesfri.

Vores koncept og konstruktion bygger på, at vi kan tilbyde et Traversanlæg, der kører godt og er letløbende, er nemt at monterer og udvide og tager sig pænt ud i enhver fabrikshal. Vi er ikke gået på kompromis på nogle områder overhovedet og mener faktisk, at vi med denne bundsolide traverskran i aluminium har et af markedet bedste og mest letløbende Travers anlæg, som vi er ekstremt stolte af at kunne tilbyde til en attraktiv pris.

JLM Tekniks mangeårige erfaring med rådgivning og opbygning af en traverskran betyder, at vi er i stand til at tilbyde den rigtige løsning, hvilket sikrer jer som kunder det optimale udbytte af løsningen.

Kundetilpasset traverskran i stålprofiler fra JLM Teknik. Letløbende og bundsolid topkvalitet

En traverskran fra JLM Teknik leveres som en kundetilpasset løsning helt efter jeres ønsker og krav. Det indebærer, at en JLM traverskran og traverskran system er let og opbyningsvenligt, således at det passer til jeres behov for brug af løsningen.

Kundetilpassede løsninger er i hovedsag baseret på standardkomponenter, som er stærkt medvirkende til at holde omkostningerne og leveringstiden nede.

Her på hjemmesiden kan I se hele vores store og brede sortiment med billeder og tekniske beskrivelser. I tvivl om noget? Tøv ikke med at kontakte os.

Læs mere om: KranserviceTaljerLøfteågVakuumløfter

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her