Elektriske taljer der løfter det hele fra 40 -5000 kg. Se det brede udvalg online her hos JLM Teknik

Hos JLM Teknik kan vi tilbyde et bredt sortiment af 1. klasses elektriske taljer. Vi har taljer som løfter fra 40 kg og op til ikke mindre end 5000 kg.

Vores GIS talje er en el kædetalje, og er af schweizisk topkvalitet. Den er overordentlig enkel at betjene og er konstrueret til industrielt brug, det vil sige med støbt aluminiums hus af stor robusthed. Med henblik på at sikre tilstrækkelig afkøling under vanskelige driftsforhold er aluminiumshuset desuden forsynet med støbte køle ribber.

Se også vores robuste KITO cylinder- og elektriske taljer, der løfter op til 480 kg og som ligeledes er enkle at betjene. Kompakt design og lav indbygningshøjde.

Se fotografier af udvalget af taljer og wirehejs her på hjemmesiden med tilhørende tekniske specifikationer. Vi har taljer til enhver løfteopgave i den rigtige kvalitet.

Ønsker I yderligere information og vejledning er I til enhver til velkomne til at kontakte os. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Vi løfter det hele til et højere niveau med elektriske taljer. Se sortimentet af elkædetaljer hos JLM Teknik

Hos JLM Teknik kan vi tilbyde at løfte alle de tunge byrder for jer.

Med vores højkvalitative KITO og GIS taljer løfter vi uden at blinke op til 5000 kg, hvilket vist må siges at være helt pænt.

I det hele taget kan vi tilbyde løftegrej af næsten enhver art, herunder taljer hvor hovedvægten er lagt på sikkerhed, enkel betjening og kvalitet fra A til Z.

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her