Svingkraner i markedets bedste kvalitet

JLM Teknik kan tilbyde mange modeller af svingkraner med forskellig løftevene

Langtidsholdbare og driftssikre svingkraner

Bredt sortiment af svingkraner fra JLM Teknik

Hos JLM Teknik kan I med garanti finde præcis de svingkraner, som I har behov for og som modsvarer netop jeres krav og ønsker, for eksempel søjlekraner med en løfteevne op til 1500 kg.

Disse søjlekraner er gulvmonterede og forsynet med en anodiseret aluminiums arm.

Svingkranerne leveres med håndskubbet løbekat samt elektrisk udstyr bestående af fladkabel og kabelvogne til forsyning af talje.

Svingkranens søjle leveres grund- og dækmalet i standard farven Blå (RAL 5010). Kan efter ønske også leveres i andre farver mod merbetaling. Leveres tillige efter ønske i en rustfri og galvaniseret udførelse. Fås såvel i en stationær som i en flytbar model.

Se vores typer af svingkran her på hjemmesiden, hvor I kan se fotografier og tekniske beskrivelser. Langtidsholdbare og driftssikre kraner til ethvert formål.

Få en svingkran fra JLM Teknik. Adskillige modeller til løsning af alle opgaver

Find den rette svingkran hos JLM Teknik

Find den rette svingkran hos os

JLM Teknik kan tilbyde et meget bredt sortiment af svingkraner.

Søjle kraner, såvel stationære som flytbare, vægkraner, knækarm svingkraner og traverskran i forskellig udførelse og med forskellig løfteevne.

Se eksempelvis vores væg svingkran, der er monteret med en anodiseret aluminiums arm. Løfter elegant op til 1500 kg. Høj kvalitet og ergonomisk nem at anvende.

Alle væg svingkraner er ordreproducerede hvilket indebærer, at højde og længde tilpasses de aktuelle forhold på jeres virksomhed.

Kontakt os gerne og lad os få en snak om væg svingkraner. Vi finder i fællesskab helt sikkert den model, som passer bedst til jeres virksomhed og jeres arbejdsopgaver.

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her