Svingkraner i markedets bedste kvalitet. JLM Teknik kan tilbyde mange modeller med forskellig løftevene

Hos JLM Teknik kan I med garanti finde præcis de svingkraner, som I har behov for og som modsvarer netop jeres krav og ønsker, for eksempel søjle svingkraner med en løfteevne op til 1500 kg. Disse søjlekraner er gulvmonterede og forsynet med en anodiseret aluminiums arm. Svingkranerne leveres med håndskubbet løbekat samt elektrisk udstyr bestående af fladkabel og kabelvogne til forsyning af talje. Svingkranens søjle leveres grund- og dækmalet i standard farven Blå (RAL 5010). Kan efter ønske også leveres i andre farver mod merbetaling. Leveres tillige efter ønske i en rustfri og galvaniseret udførelse. Fås såvel i en stationær som i en flytbar model.

Se vores svingkraner her på hjemmesiden, hvor I kan se fotografier og tekniske beskrivelser. Langtidsholdbare og driftssikre svingkraner til ethvert formål.

Se det brede sortiment af svingkraner her hos JLM Teknik. Adskillige modeller til løsning af alle opgaver

JLM Teknik kan tilbyde et meget bredt sortiment af svingkraner. Søjle svingkraner, såvel stationære som flytbare, væg svingkraner, knækarm svingkraner og traverskraner i forskellig udførelse og med forskellig løfteevne. Se eksempelvis vores væg svingkraner, der er monteret med en anodiseret aluminiums arm. Løfter elegant op til 1500 kg. Høj kvalitet og ergonomisk nem at anvende. Alle væg svingkraner er ordreproducerede hvilket indebærer, at højde og længde tilpasses de aktuelle forhold på jeres virksomhed.

Kontakt os gerne og lad os få en snak om væg svingkraner. Vi finder i fællesskab helt sikkert den model, som passer bedst til jeres virksomhed og jeres arbejdsopgaver.

Læs mere om: Løftegrej

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her