Service

Serviceteam

Det er vigtigt, at det løftegrej, der er til rådighed virker hver dag, men ligeså vigtigt er det, at løftegrej overholder de krav, der stilles fra myndighederne.

I henhold til Arbejdstilsynet bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992, skal der med ikrafttrædelse d. 31. decmeber 1992 udføres hovedeftersyn inkl. prøvebelasning på alle typer kraner/taljer mindst 1 gang årligt.

Ved at benytte JLM teknik til at udføre det årlige kraneftersyn, er du sikret, at eftersynet bliver udført af sagkyndigt personale med mange års erfaring.

Efter eftersynet udlevere vi servicerapport og certifikat, hvor det tydeligt fremgår, hvad der er blevet kontrolleret. Kraner og tajler bliver desuden forsynet med mærkat, hvor det fremgår hvornår eftersyn og prøvebelastning er udført.

De er naturligvis altid meget velkommen til at få et tilbud på en fast eftersynsaftale.

Dette sikrer, at vi automatisk laver det årlige eftersyn hos Dem. Er uheldet ude, med nedbrud i den daglige drift eller andre problemer, står vi altid til Deres rådighed og kommer med kort varsel. Vi har nok den største viden, om vakuumløfter i Danmark.

Vores servicevogne er fuldt udrustet, så det dækker de problemer der kan opstå. Vi har reservedele til alle typer af vakuumløftere. Hos JLM teknik bestræber vi os på at leve op til dette.

God service betragter vi som den naturlige måde at behandle andre på, og med kvaliteten forsøger vi altid at lave det optimale, men er altid imødekommende, hvis vores opfattelse af kvalitet ikke stemmer overens med Jeres.

>> Bestil service