Vi gør din hverdag lettere
– det er et løfte!

Siden 1997 har JLM Teknik specialiseret sig i udstyr til løsning af alle typer af løfte- og håndteringsopgaver til industrien. Udstyr, der overordnet har ét formål – at gøre arbejdsgangen, arbejdet og hverdagen lettere ude i din virksomhed, uanset branche.

Vi har en række standardprodukter, der er tilpasset udfordringerne og behovene i de fleste virksomheder. Dertil kommer, at vi selvfølgelig også skræddersyer løsninger tilpasset helt specifikke behov. Vi flytter hele tiden grænsen for, hvad der er teknisk muligt, og står også klar til at løse udfordringer i din virksomhed.

JLM Teknik har i dag 25 medarbejdere, fordelt på vores hovedafdeling i Hobro i det nordlige Jylland, samt vores afdeling på Sjælland med lager i Slagelse. Fra disse to afdelinger sikrer vores team af servicemontører, at vi kan rykke hurtigt ud med en landsdækkende og kompetent service.

Har du en løfte- og håndteringsopgave i din virksomhed, starter vi med at besøge din virksomhed, og tager en grundig dialog om jeres behov, krav og ønsker, hvorefter vi kommer med vores bud på en løsning. Er der tale om specielle løsninger, så tester vi dem selvfølgelig grundigt, inden de bliver implementeret i din virksomhed.

Herfra gør vi din hverdag lettere – det er et løfte!

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her