Løftegrej og løfteudstyr fra JLM Teknik der holder hvad det lover. Kvalitet ud i alle detaljer. Stort sortiment

Det er utroligt vigtigt at det løftegrej, der er til rådighed og som anvendes dag ud og dag ind i jeres virksomhed, fungerer uden problemer. Men det er også ligeså vigtigt, at jeres løftegrej og løfteudstyr lever op til de krav, der stilles af myndighederne i form af Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992.

JLM Teknik er virksomheden med det helt store sortiment af løftegrej/ løfteudstyr : søjlekraner, svingkraner, vægkraner, vakuumløftere, løfteåg, hejse produkter og meget, meget andet. Vi fremstiller og sælger løfte og håndteringsudstyr, der altid styres af den menneskelige faktor, vi anvender i vid udstrækning standard produkter eller producerer individuelle kundetilpassede løsninger med løfteudstyr, vi tilbyder landsdækkende mobil service og udfører eftersyn, reparation og renovering af kraner og andet løfteudstyr – og så sidder vi inde med Danmarks nok mest omfattende viden om vakuumløftere.

Kontakt os gerne og lad os berette mere om, hvad vi kan tilbyde inden for løftegrej – det er nemlig ikke så lidt.

Står i for at skulle anskaffe nyt løftegrej, så kom trygt til JLM Teknik med det store kvalitets udvalg

JLM Teknik er virksomheden med den store erfaring, når det gælder løftegrej – og vi har det det hele til løsning af alle løfteopgaver. Og så er vi nok den virksomhed i Danmark, som har den største viden om vakuumløftere – hvilket kommer vores mange trofaste kunder til gode.

Læs mere her på vores hjemmeside og se hele det store sortiment af løftegrej og løfteudstyr. Ønsker i yderligere information og vejledning, så kontakt os hellere end gerne. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Læs mere om: Vakuumløftere Vakuumsug Traverskran Kranservice

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her