Løftegrej – med moderne løfteteknik

JLM Teknik har et bredt udvalg af løfteudstyr – heriblandt wiretalje

Hos JLM Teknik tilbyder vi et bredt udvalg af løftegrej og løfteudstyr. Vi forhandler løfteteknik af høj kvalitet og heriblandt wiretalje af høj kvalitet.

At have løfteudstyr af god kvalitet, kan være afgørende for at kunne arbejde effektivt og for at opfylde de opstillede sikkerhedskrav. Derudover forlænges levetiden også ved at investere i kvalitets grej. Hos JLM Teknik forhandler vi  løfteudstyr, der lever op til de krav, der stilles af myndighederne med henblik på bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992.

Hos JLM Teknik tilbyder vi et stort sortiment af løfteteknik : wiretalje, søjlekraner, svingkraner, vægkraner, vakuumløftere, løfteåg, hejse produkter og meget, meget andet. Vi fremstiller og sælger løfteudstyr og håndteringsudstyr, der i et vist omfang, skal assisteres af mennesker.

Der tilbydes både standard produkter og særligt tilpassede løsninger inden for løfteteknik.

Løftegrej dækker over flere forskellige type af produkter, som har til formål at løfte emner og materialer.

Landsdækkende service

Hos JLM Teknik tilbyder vi landsdækkende service og udfører eftersyn, reparation og renovering af kraner og andet udstyr. Vi har mange års erfaring inden for feltet og kan derfor tilbyde professionel service på jeres løftegrej.

Løfteudstyr dækker over et bredt udvalg af udstyr, heriblandt wiretalje, kraner og vakuumløftere.

Kontakt os

Kontakt os hvis I skulle have spørgsmål til vores sortiment eller løsninger. Husk at vi tilbyder service i hele landet, så har i brug for eftersyn eller lign. af jeres udstyr eller kraner, så kontakt os i dag.

Læs mere her på vores hjemmeside og se hele det store sortiment af løftegrej. Ønsker i yderligere information og vejledning, så kontakt os hellere end gerne. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Læs mere om: Vakuumløftere – Vakuumsug – Traverskran – Kranservice

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her