Løftegrej og løfteudstyr – med moderne løfteteknik

JLM Teknik har et bredt udvalg af løfteudstyr – heriblandt wiretalje og wirehejs

JLM Teknik tilbyder et bredt udvalg af løftegrej

Landsdækkende service på løftegrej

Hos JLM Teknik tilbyder vi et bredt udvalg af løftegrej og løfteudstyr. Vi forhandler løfteteknik af høj kvalitet bl.a. wiretalje og wirehejs af høj kvalitet.

At have udstyr af god kvalitet, kan være afgørende for at kunne arbejde effektivt og for at kunne opfylde de opstillede sikkerhedskrav. Derudover forlænges levetiden også ved at investere i kvalitets grej.

Hos JLM Teknik forhandler vi  løfteudstyr, der lever op til de krav, der stilles af myndighederne med henblik på bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992.

Vi har et stort udvalg indenfor løfteudstyr & løfteteknik

Eftersyn og reparation af løfteudstyr

Løfteudstyr og håndteringsudstyr fra JLM Teknik

Hos JLM Teknik tilbyder vi et stort sortiment af løfteteknik : wiretalje, wirehejs, søjlekraner, svingkraner, vægkraner, vakuumløftere, løfteåg, hejse produkter og meget, meget andet.

Vi fremstiller og sælger løfteudstyr og håndteringsudstyr, der i et vist omfang, skal assisteres af mennesker.

Der tilbydes både standard produkter og særligt tilpassede løsninger inden for løfteteknik. Løftegrej dækker over flere forskellige type af produkter, som har til formål at løfte emner og materialer.

Landsdækkende service på løftegrej

Tilpassede løsninger inden for løfteteknik

Løfteteknik af høj kvalitet

Hos JLM Teknik tilbyder vi landsdækkende service og udfører eftersyn, reparation og renovering af kraner og andet udstyr. Vi tilbyder at servicere udstyr både hos jer samt på vores egne arealer.

Vi har mange års erfaring inden for feltet og kan derfor tilbyde professionel service på jeres løftegrej og andet udstyr.

Løfteudstyr dækker over et bredt udvalg af udstyr, heriblandt wiretalje, wirehejs, kraner og vakuumløftere med sugekopper.

Kontakt os

Wiretalje og wirehejs af høj kvalitet

Wiretalje, wirehejs og kædekraner

Kontakt os hvis I skulle have spørgsmål til vores sortiment eller løsninger. Husk at vi tilbyder service i hele landet, så har i brug for eftersyn eller lign. af jeres udstyr eller kraner, så kontakt os i dag.

Læs mere her på vores hjemmeside og se hele det store sortiment af løftegrej.

Ønsker i yderligere information og vejledning, så kontakt os hellere end gerne. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her