1. klasses løfteåg til de fleste løfteopgaver

Se det flotte udvalg her hos JLM Teknik

Gør dagligdagen lettere med løfteåg

Løfteåg løfter blandt andet vinduer, glas og døre

JLM Teknik kan tilbyde løfteåg i topkvalitet til de fleste forekommende løfteopgaver, og drejer det sig om specielle opgaver, som standardudstyr ikke kan håndtere, så designer og producerer vi gerne åg i samarbejde med vores kunder, som er nøje tilpasset til jeres specifikke behov. For os er ingen opgave for stor og ingen for lille.

Med vores standard løfteåg løfter vi blandt andet vinduer, glas og døre – vi løfter plader, rør og stænger, og vi løfter emballage, eksempelvis papir- eller papruller, der kan løftes både liggende eller stående.

Gør dagligdagen lettere for jeres medarbejdere og spar en masse tid ved håndteringen af besværlige og tunge løfteemner.

Foot or stand alone refrigerators are convenient because they are so compact. A foot or stand alone Best beverage refrigerators will fit in any corner of your kitchen. Most of the refrigerators in this style will have a grab handle so that you can pull it out of the corner without climbing over the drinks you are holding.

Læs mere her på vores hjemmeside om standard løftegrej og løftevogne og se eksempler på nogle af de mere specielle løfteåg, som vi har designet og produceret i samarbejde med vores kunder. Professionelt fremstillede åg til løft i alverdens udformninger.

Avancerede og robuste løfteåg, der løfter jeres virksomhed til et højere niveau

Hos JLM Teknik kan vi tilbyde løfteåg for alle tunge og vanskeligt håndterbare emner. Vi har åg til montering og løft af glas, vinduer og døre, løfteåg til montering og løft af plader, rør og stænger, åg til emballage eksempelvis store papruller – og meget, meget mere.

Se det hele her på vores hjemmeside, hvor vi byder på såvel fotografier som tekniske beskrivelser. Ring også gerne til os såfremt I vil vide mere eller er i tvivl om noget.

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her