1.klasses løfteåg til de fleste løfteopgaver. Se det flotte udvalg her hos JLM Teknik

JLM Teknik kan tilbyde løfteåg i topkvalitet til de fleste forekommende løfteopgaver, og drejer det sig om specielle opgaver, som standardudstyr ikke kan håndtere, så designer og producerer vi gerne løfteåg i samarbejde med vores kunder, som er nøje tilpasset til jeres specifikke behov. For os er ingen opgave for stor og ingen for lille.

Med vores standard løfteåg løfter vi blandt andet vinduer, glas og døre – vi løfter plader, rør og stænger, og vi løfter emballage, eksempelvis papir- eller papruller, der kan løftes både liggende eller stående. Gør dagligdagen lettere for jeres medarbejdere og spar en masse tid ved håndteringen af besværlige og tunge løfteemner.

Læs mere her på vores hjemmeside om standard løfteåg og se eksempler på nogle af de mere specielle løfteåg, som vi har designet og produceret i samarbejde med vores kunder. Professionelt fremstillede løfteåg i alverdens udformninger.

Avancerede og robuste løfteåg, der løfter jeres virksomhed til et højere niveau. Kom til JLM Teknik og se

Hos JLM Teknik kan vi tilbyde løfteåg for alle tunge og vanskeligt håndterbare emner. Løfteåg til montering og løft af glas, vinduer og døre, løfteåg til montering og løft af plader, rør og stænger, løfteåg til emballage eksempelvis store papruller – og meget, meget mere.

Se det hele her på vores hjemmeside, hvor vi byder på såvel fotografier som tekniske beskrivelser. Ring også gerne til os såfremt I vil vide mere eller er i tvivl om noget.

Læs mere om:  Vakuumløfter Kraneftersyn Svingkraner Løftegrej

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her