Effektiv kranservice med JLM Teknik som partner. Vi er hurtigt på plads med en af vores servicevogne

Det er selvfølgelig af allerstørste vigtighed, at det løfteudstyr, som du anvender i jeres virksomhed hver eneste dag fungerer 100%, men mindst ligeså vigtigt er det, at kraner med mere overholder de krav, som myndighederne stiller til kranservice nu.

Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992 tilsiger nemlig, at der med den 31. december 1992 som udgangspunkt skal udføres kranservice inkl. prøvebelastning på alle typer kraner og taljer mindst en gang årligt. Benytter du JLM teknik til at gennemføre den årlige kranservice er du sikker på, at eftersynet bliver udført af veluddannet og sagkyndigt personale med mange års erfaring i at udføre service på kraner.

Efter udført kranservice med prøvebelastning udleverer vi servicerapport og et certifikat, hvoraf det tydeligt fremgår, hvad der er blevet kontrolleret. Kraner og taljer bliver desuden forsynet med mærkater, hvor det fremgår, hvornår eftersyn og prøvebelastning er blevet gennemført. Samtidig ser vi naturligvis gerne, at vi sender jer et tilbud på en fast eftersynsaftale, så går det ikke i glemmebogen til næste år.

Ønsker du kranservice på 1.klasse, så kom til JLM Teknik. Vi har ekspertisen og årelang erfaring

Bestil kranservice hos JLM Teknik. Vores servicevogne er fuldt udrustede, så vi kan servicere alle problemer, der kan opstå. Vi har blandt andet også reservedele til alle typer af vakuumløftere med i bilen.

Hos JLM Teknik bestræber vi os på at leve op til vores motto om god service. God kranservice betragter vi som den naturlige måde at behandle vores kunder på, og med en uovertruffen kvalitet bestræber vi os altid på at præstere optimalt, og er altid imødekommende.

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her