Kraneftersyn med prøvebelastning og certifikat. Lad erfarne JLM Teknik udføre årligt kran eftersyn

Kraneftersyn hos JLM Teknik

Bestil et årligt kraneftersyn hos JLM Teknik

Det er vigtigt, at det løftegrej, som jeres virksomhed anvender dag ud og dag ind fungerer, men ligeså vigtigt er det, at løftegrejet lever op til de krav, der stilles fra myndighederne.

Bestil derfor et årligt kraneftersyn hos JLM Teknik. I henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992, skal der fra og med den 31. december 1992 udføres hovedeftersyn inklusive prøvebelastning på alle typer af kraner og taljer mindst 1 gang årligt.

Når I lader JLM Teknik udføre det årlige kraneftersyn, er I sikret, at eftersynet bliver udført af sagkyndigt personale med mange års erfaring og ekspertise. Ring til os og bestil det årlige krameftersyn, det betaler sig at benytte et kranfirma, der kan deres kram.

Vi udfører gerne det årlige lovpligtige kraneftersyn på alle typer af kraner, store som små

Når vi udfører det årlige lovpligtige eftersyn af kraner ude på jeres virksomhed, udfærdiger vi altid en fyldestgørende servicerapport og et certifikat, hvor det tydeligt fremgår, hvad der er blevet kontrolleret.

Alle kraner og taljer forsynes desuden med mærkat, hvor det fremgår, hvornår eftersynet og prøvebelastningen er udført. I er naturligvis altid meget velkomne til at få et tilbud på en fast aftale om årlige kraneftersyn.

Er uheldet ude, med eksempelvis et nedbrud i den daglige drift, så står vi altid til rådighed og rykker ud med kort varsel. Vi har nok den største viden, om vakuumløftere i Danmark. Vores servicevogne er fuldt udrustede, så vi kan løse de problemer der kan opstå.

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her