Om JLM teknik & løfteteknik

Løfteteknik med basis i virksomhedens behov fra JLM Teknik Det handler om at gøre din hverdag lettere med løfteteknik.

Hos JLM vælger vi altid den bedste løsning, bogstaveligt talt.
Det handler om at gøre din arbejdsgang lettere, hurtigere og samtidig ergonomisk forsvarligt for dine medarbejdere.

Vi tilpasser enhver løfteopgave, så den passer præcist til din virksomhed og det løftebehov, du har. Jo lettere vi kan gøre din opgave, jo bedre har vi udført vores del af opgaven.

Vores erfaring og fokus på kundetilpasning inden for løfteteknik resulterer altid i en fornuftig investering, som gør håndtering og løft af produkter ergonomisk forsvarlig. Dermed bliver risikoen for arbejdsskader og produktionsstop væsentligt lavere. Kundens behov resulterer ofte i helt nyudviklede løsninger – vi flytter hele tiden grænsen for, hvad der er teknisk muligt.

Løfteteknik med basis i kundens behov

Vi baserer enhver løsning på stor indsigt i kundens behov. Derfor starter et samarbejde altid med, at vi besøger din virksomhed, og med egne øjne ser løftebehovet og først derefter kommer med et bud på løsning med økonomisk overslag.

Og hvis ikke din løsning er et standardprodukt, så opstiller vi gerne en model hos os, som bliver testet intensivt, før den bliver implementeret i dit firma.

Vi har som målsætning, at vi vil være en troværdig samarbejdspartner, der kan levere den optimale løfteløsning, som gør din arbejdsgang lettere. Vores formål er at udføre en optimal løsning.

Kontakt os

Ring til os på
9857 6060

Eller send os en mail – klik her