KÆDETALJE

GIS talje og KITO kædetalje

Let og kraftfuld GIS talje

GIS talje med 3 års fuld garanti

Hos JLM Teknik forhandler vi kædetaljer fra GIS og KITO. Begge producenter er kendt for deres mange års erfaring og deres kvalitetsprodukter.

Vi er eksperter inden for området og forhandler taljer, som lever op til de opstillede sikkerhedskrav. Derudover står vi til rådighed, hvis jeres kædetalje trænger til et service eftersyn.

Disse taljer kan anvendes i mange forskellige miljøer og industrier. Derudover er de lette at styre.

Find mere information om GIS taljer & KITO her.

GIS talje – Let og kraftfuld

GIS er en schweizisk producent med fuldautomatiseret produktion. GIS taljerne er lette og samtidig kratfulde.

Der er stort fokus på holdbarhed, og der tilbydes 3 års fuld garanti. Derudover er vedligeholdelse let uanset om man vælger en stationær eller mobil kædetalje

KITO kædetalje i kompakt design

KITO kædetalje med kompakt design og lav egenvægt

En KITO kædetalje kan løfte helt op til 1.000 kg.

KITO talje er en el-kædetalje i kompakt design og lav egenvægt, samtidig med at den har høj teknisk performance.

Der findes flere modeller, og de er fleksible. Nogle af modellerne kan løfte helt op til 1.000 kg. Gearkassen er lavet af aluminium og er derfor modstandsdygtig over for vejr og rust.

Vi forhandler, blandt andet, den populære model EDC, som kan bruges over alt og med det samme.

KITO taljen (type EDIII) kan bruges ved blot 220-240 volts forsyning til rådighed. Den er velegnet til mindre værksteder, byggerpladser og lagerområder. Det er et pålideligt værktøj, som er udviklet til belastninger mellem 60-480 kg.

Kontakt os

Kontakt os, hvis I skulle have spørgsmål eller har brug for vejledning i forhold til en kædetalje. Der findes forskellige modeller, som er velegnet til forskellige formål, og vi kan hjælpe jer med at vælge den, der passer bedst til jeres behov.