Easywin vinduesløfter

Easywin vinduesløfter

Easywin løftemaskine er udviklet til at løfte vinduer

Hos JLM Teknik tilbyder vi den specialudviklede vinduesløfter Easywin. Det er en løftemaskine udviklet til at løfte vinduer. Den er udstyret med sugekopper som gør det muligt at løfte tunge glas og vinduer uden at beskadige dem.

Derudover er den udviklet i let materiale, og kan derfor let transporteres til forskellige steder alt efter hvor den skal i brug. Den er dog stadig solidt bygget og kan løfte helt op til 114 kg.

Det kræver kun en enkelt person til at opstille løfteren, og der er ikke behov at medbringe andet værktøj for at benytte den. Højden justeres nemt og kan indstilles trinvis, med maks. højde op til 3350mm, afhængig af model.

Sådan virker vinduesløfteren

Vi har lavet en lille video her, som viser hvor enkelt det er at opstille og betjene vinduesløfteren Easywin.

Der benyttes to sugekopper, som kan reguleres og kan derfor tilpasses flere størrelser vinduer og glasruder. De to sugekopper sidder fast på en bom, og det er muligt både at anvende bommen både lodret og vandret. Dette gør den mere fleksibel, og derfor kan den anvendes på glas i diverse former og størrelser.

Kontakt os

Kontakt os hvis I skulle have spørgsmål eller har brug for vejledning i forhold til vores Easywin vinduesløfter. Den fås i to udgaver, og vi kan hjælpe jer til at vælge den udgave der passer bedst til jeres behov.