Speciel fremstillet Løfteåg

Professionel fremstillet løfteåg i alverdens udformninger. Løfteåg tilpasset til kundens specifikke behov. Herunder er der vist eksempel. Kontakt JLM og få et uforpligtende møde og vi løser Din opgave.

Løfteåg med tilt 90˚

Kunde tilpasset løsning, JLM teknik sætter sig ind i kundens ønsker og behov hvvorefter vi i samarbejde udvikler en bruger venlig løsning, som både kunden og brugern kan have gavn af. Dette trykluftdrevet løfteåg fastholder løfte emnet med sugekopper. Åget benytter trykluft 6bar som energiforsyning af alle funktioner på åget. Der er tilt 90˚ af byrden, der sker ved hjælp af luftcylinder.

Løfteåget overholder gældende regler for løfteåg EN13155. Der er indikator så operatøren kan se, når der er opnået tilstrækkelig vakuum. For tilt funktionen, er der indbygget ”hold to run”. Der er indbygget ventil for sikker afstilling af byrde, der betyder at emnet kun kan afstilles når kæde for talje er slækket.

Hvis åget skal anvendes til eksisterende talje, kan der fremstilles holder for styretryk, der passer til denne type. Åget er ekstrem bruger venlig og kræver minimal vedligehold.